Meld je nu aan voor de busreis naar VVSB!

Het eerste elftal speelt donderdagavond om 20.00 uur de inhaalwedstrijd bij en tegen VVSB. Daar kan jij bij zijn!

Meld je nu aan voor de busreis naar Noordwijkerhout en schreeuw het eerste elftal, dat de laatste weken de smaak weer te pakken heeft, naar de overwinning. Maar, alleen bij voldoende animo rijdt de bus naar de Bollenstreek.

De busreis kost 7 euro voor volwassen en 5 euro voor jeugdleden tot en met 16 jaar. Er zal voor deze reis een vaste lijst worden gehanteerd. Mensen van de vaste lijst die niet van plan zijn om met de bus te gaan, dienen zich af te melden bij Wim van Setten.

De supportersbus vertrekt om 17.30 uur vanaf sportpark Panhuis. De bal rolt om 20.00 uur op Sportpark De Boekhorst. Inschrijven kan via de inschrijflijst naast de fanshop, of via de mail: wim@svdeblauwen.nl! Woensdag laat de supportersvereniging weten of de bus ook daadwerkelijk rijdt.