Welkom op de website van supportersvereniging “De Blauwen”.

Beste medesupporters,
Graag stellen wij op deze website supportersvereniging “De Blauwen” nader aan u voor. Sinds 2009 heeft het huidige bestuur van de S.V. de supportersvereniging nieuw leven ingeblazen en zijn we gegroeid tot een vereniging met meer dan 500 leden. Het bestuur en vrijwilligers van de supportersvereniging zijn natuurlijk altijd bereid deze vragen persoonlijk te beantwoorden maar wellicht kunnen wij een gedeelte al beantwoorden via dit artikel.

De vereniging die wij steunen
G.V.V.V. is door de jaren heen een gerespecteerde vereniging geworden in het zaterdagvoetbal, een tegenstander waar elke andere club rekening mee houdt wanneer zij tegen ons spelen. Momenteel speelt G.V.V.V. voor het derde seizoen in de topklasse. Door een jarenlange structurele positieve samenwerking tussen de diverse besturen, de vrijwilligers en de nog steeds groeiende sponsorclub staat alles structureel goed in elkaar. De jeugd voetbalt op de hoogste niveaus, ons tweede elftal strijdt al jaren mee om de titel op het hoogst haalbare niveau en neemt deze titel met grote regelmaat mee naar de blauwe kant van het Panhuis. Het meisjesvoetbal is het snelst groeiende onderdeel bij G.V.V.V.

Doel van de supportersvereniging
Als supportersvereniging hebben wij eigenlijk maar 2 doelstellingen:

1.     Het bereiken van een zo groot mogelijke saamhorigheid onder de supporters, we steunen allen de vereniging G.V.V.V. en we hopen dit positief te kunnen ontwikkelen. Samen staan we immers veel sterker.

2.     Tevens willen we het eerste elftal zo positief mogelijk ondersteunen. Zo gaat er bij elke wedstrijd een volgepakte supportersbus. Bij thuiswedstrijden zijn er ook de vele blauwen die zich op welke manier dan ook positief verbinden aan het eerste elftal.

Acties/Activiteiten
Als vereniging proberen wij diverse acties/activiteiten te ontwikkelen om eerder beschreven doelen te behalen. Zoals u al heeft kunnen merken is er een geheel nieuwe geluidinstallatie aangeschaft die te horen is rond het hoofdveld wanneer het eerste elftal thuis speelt, en iedere zaterdag te horen is in de kantine. Daarnaast zal er jaarlijks een supportersfeest plaats vinden, rijdt de eigen supportersbus naar alle uitwedstrijden en zullen er extra sfeeracties plaatsvinden rondom de wedstrijden van het eerste elftal.

Het bestuur en vrijwilligers.
Het dagelijks bestuur bestaat momenteel uit drie personen. Barend Schuurman is onze voorzitter, Gerben van de Kraats is de penningmeester en Gido van Barneveld is de secretaris van de supportersvereniging. Vragen over onze vereniging kunt u natuurlijk altijd aan deze bestuursleden stellen. Het dagelijks bestuur wordt ondersteund door Wim van Setten die verantwoordelijk is voor de feesten, Bert van der Poel die verantwoordelijk is voor de supportersbus, Gerard Oudshoorn en Hennie van der Poel die verantwoordelijk zijn voor de muziek en Erik Ariesen, Youri van Doorn, Ed Dissel en Roel van de Kraats die in de brede zin het bestuur ondersteunen. Met de inzet van deze vrijwilligers hopen wij een succes te kunnen maken van jullie supportersvereniging.

Bent u nog geen lid van supportersvereniging “De Blauwen”, maar wilt u dat wel worden? Klik dan snel hier, wij willen u graag als lid verwelkomen! Als lid profiteert u immers van vele extra’s!