Reis met SV De Blauwen naar Koninklijke HFC!

Zaterdag speelt de hoofdmacht een uitwedstrijd bij de Koninklijke HFC. Daar kan jij bij zijn! De supportersvereniging organiseert ook dit jaar de busreizen bij uitwedstrijden van het eerste elftal.

Ondanks een defecte supportersbus blijven de busreizen van De Blauwen onaangetast. De supportersvereniging huurt zaterdags bij voldoende animo een bus tot het moment dat een nieuwe bus is aangeschaft.

De busreis kost voor de overige supporters 7 euro voor volwassen en 5 euro voor jeugdleden tot en met 16 jaar. Er zal voor deze reis een vaste lijst worden gehanteerd.

De supportersbus vertrekt om 13.00 uur vanaf sportpark Panhuis. De bal rolt om 15.00 uur op Sportpark De Spanjaardslaan in Haarlem. Inschrijven kan via de inschrijflijst naast de fanshop, of via de mail: wim@svdeblauwen.nl! Het eerste elftal rekent op jouw steun!