Reis met SV De Blauwen naar Kozakken Boys!

Zaterdag speelt de hoofdmacht een uitwedstrijd bij Kozakken Boys. Daar kan jij bij zijn! De supportersvereniging organiseert ook dit jaar de busreizen bij uitwedstrijden van het eerste elftal.

Ondanks een defecte supportersbus blijven de busreizen van De Blauwen onaangetast. De supportersvereniging huurt zaterdags bij voldoende animo een bus tot het moment dat een nieuwe bus is aangeschaft.

De busreis kost voor de overige supporters 7 euro voor volwassen en 5 euro voor jeugdleden tot en met 16 jaar. Er zal voor deze reis een vaste lijst worden gehanteerd.

De supportersbus vertrekt om 14.15 uur vanaf sportpark Panhuis. De bal rolt om 15.30 uur op Sportpark De Zwaaier in Werkendam. Inschrijven kan via de inschrijflijst naast de fanshop, of via de mail: wim@svdeblauwen.nl! Het eerste elftal rekent op jouw steun!